Feestelijke editie ter ere van 4-jarig bestaan @BorrelAalsmeer.

Feestelijke editie ter ere van 4-jarig bestaan @BorrelAalsmeer.

Feestelijke editie ter ere van 4-jarig bestaan @BorrelAalsmeer.

Afgelopen donderdag vond de extra feestelijke editie plaats ter ere van het 4 jarig bestaan. De medewerkers van Legal Card vingen de netwerkers op bij binnenkomst en Paulien van Gijn van Foto en Gijn legde iedereen vast met de camera.

Bas Kleynen en Jos Derks van Circus Tadaa! waren dit keer verantwoordelijk voor de bekende Knipoog. De netwerkers werden gestimuleerd om met stok en schotel allerlei acrobatische handelingen te verrichten. De netwerkers gaven hier met een glimlach gehoor aan. De schotels vlogen letterlijk om de oren maar er zaten ook netwerkers tussen die het 'kunstje' snel onder de knie hadden.

Enkele netwerkers wonnen mooie prijzen tijdens e verloting en gingen naar huis met kaarten voor de comedyclub voorstelling Badaboom in Aalsmeer, een Zakenmam agenda en een pakket met natuurlijke voeding uit zaden van Rain..

De Wubbo Ockels Foundation 'Happy Energy' gaf een korte presentatie over het bijdragen aan een positieve en duurzame samenleving door het promoten, verspreiden en beschikbaar maken van ideeën, informatie en producten waarin duurzaamheid wordt onderzocht en tot uiting wordt gebracht.

De techniek was in handen van TopVerhuur en de gastvrouwen van het MBO College Airport verwelkomden de netwerkers weer met een glimlach bij àResto Bar & Brasserie op de Bloemenveiling Flora Holland in Aalsmeer.

8 december a.s. vindt de volgende editie plaats. Inloop vanaf 17.00 uur en aanmelden is niet verplicht. www.borrelaalsmeer.nl

Deel dit artikel: