Ingrid Claasen stopt met @BorrelAalsmeer

Ingrid Claasen stopt met @BorrelAalsmeer

Ingrid Claasen stopt met @BorrelAalsmeer

Sinds december 2012 organiseert Ingrid Claasen de maandelijkse netwerkbijeenkomst @BorrelAalsmeer. In de 49 edities hebben meer dan 6.500 relaties de netwerkevents bezocht in Aalsmeer. Menig artiest, entertainer, fotograaf , kunstenaar en ondernemer kregen een podium.


Ingrid Claasen is zelf onderneemster en vanwege werkzaamheden op andere vlakken, heeft Ingrid keuzes moeten maken. Sinds dit jaar is zij betrokken bij de Start Up Frinjoo en via dit platform is het vanaf volgend jaar mogelijk om 'veilig' te daten. Veel profielen (70%) op de huidige datingsites zijn fake.

De andere Start Up Paraat Online wordt 14 januari a.s. gelanceerd. Via dit spirituele online platform, met daaraan gekoppelde telefonische hulplijnen, worden hulpvragen beantwoord. In 2017 worden gefaseerd andere platforms online gezet. Sinds kort is Ingrid mede-eigenaar geworden van het full service Managementburo Quadra Group en richt zicht op het begeleiden van Artiesten, Sporter en Personalities & het organiseren van Evenementen.

Gezien deze ontwikkelingen vindt 12 januari a.s. de 50ste en tevens laatste editie plaats van de netwerkbijeenkomst @BorrelAalsmeer bij àResto Bar en Brasserie op de Bloemenveiling Flora Holland. Mocht een nieuwe locatie in de regio Aalsmeer, de maandelijkse netwerkborrel willen faciliteren, dan neemt Hans Busscher als freelance eventmanager de taken van Ingrid Claasen over.

Langs deze weg wilt Ingrid Claasen iedereen bedanken voor de fijne samenwerking en de support. Het programma voor 12 januari a.s. staat begin volgende week online. Voor meer informatie www.borrelaalsmeer.nl

Deel dit artikel: