Netwerkgids Nederland is Gold Partner van Stichting Het Kan Wel!

Netwerkgids Nederland is Gold Partner van Stichting Het Kan Wel!

Netwerkgids Nederland is Gold Partner van Stichting Het Kan Wel!

Het wordt steeds gezelliger bij Stichting Het Kan Wel! en haar project Tree of life. De oorzaak is simpel, dit prachtige initiatief is op zichzelf al een netwerk te noemen. Ondernemers, particulieren en inmiddels ook scholieren lopen met een blijde glimlach om de mond bij het zien van het kleine baobabboompje van Tree of life.


Dat zien wij natuurlijk graag, blije mensen zijn goed voor een netwerk en goed voor de business. Alle reden ons aan te melden als Gold Partner van Stichting Het Kan Wel! De steun bestaat allereerst uit de gelegenheid om te adverteren op de website van Netwerkgids Nederland, maar we staan het Green Team van de stichting ook graag bij met adviezen. De komende jaren zullen wij onze activiteiten en steun uitbreiden, waarvan we iedereen natuurlijk graag op de hoogte brengen.

Stichting Het Kan Wel! en Tree of life zijn ontstaan uit een succesvol project in Togo, waar 25.000 vluchtelingen en ontheemden een nieuwe kans kregen door het project GoTogo van Pauline Versteegh. Als vervolg hierop gaat Stichting Het Kan Wel! ons allemaal inspireren met dat prachtige verhaal en tegelijkertijd de bossen in Togo herstellen, jongeren opleiden, werk bieden en de economie zowel in Togo als in Nederland stimuleren. Wij hebben het verhaal gehoord en zien voor onze ogen de activiteiten ontstaan en ja, ook wij worden er blij van.


En laten we er een kleine oproep aan toevoegen: als je een warm kloppend hart hebt voor de wereld en de toekomstige generaties èn je wilt dat je netwerk en/of bedrijf een goede toekomstgerichte uitstraling krijgt, word partner of friend van dit prachtproject. Je kan dan sowieso al met het boompje pronken op je website vanaf 1 boom per maand......o ja, een boompje kost € 5,00 per stuk. Voor meer informatie: www.treeoflife.love

Deel dit artikel: