NetwerkgidsNederland.nl bestaat 5 jaar

NetwerkgidsNederland.nl bestaat 5 jaar

NetwerkgidsNederland.nl bestaat 5 jaar

April 2012 startte NetwerkgidsNederland.nl met een digitale gids met alle netwerken. Nu 5 jaar later is er veel veranderd. En toch ook niet.

Ruim 100.000 bezoekers hebben ons de afgelopen jaren bezocht om antwoord te krijgen op de vragen; waar, wanneer en hoe netwerken. Niet alleen online waren we bezig mensen te koppelen en enthousiasmeren voor netwerken. De afgelopen jaren hebben we op we op vele beurzen gestaan, heeft Rens Tanis (eigenaar NetwerkgidsNederland.nl) 10-tallen presentaties gegeven en we hebben we ruim 100 bedrijven persoonlijk gekoppeld aan het juiste netwerk met het Netwerkplan. Een resultaat waar we trots op zijn. Met het Netwerkgilde (netwerk voor managers van netwerken) hebben we mee mogen helpen met het ontwikkelen en continuïteit van het netwerk zelf.

Hierbij willen wij alle bezoekers, netwerken, leveranciers en andere relaties bedanken die NetwerkgidsNederland.nl al die jaren hebben ondersteund.

Op naar de volgende 5 jaar, waar we met veel plezier mens, bedrijf en netwerk met elkaar zullen verbinden. Want, netwerken levert immers nog het meeste op. Vergroting in sales, marketing, kennis, vaardigheden en ontspanning zijn het resultaat. En het allerbelangrijkste: mensen doen zaken met elkaar en niet bedrijven.

Namens het complete team,

Dank!

Rens Tanis
Eigenaar NetwerkgidsNederland.nl

Deel dit artikel: