Zakelijkgroeien.nl nieuwe naam ZZP Agenda

Zakelijkgroeien.nl nieuwe naam ZZP Agenda

Zakelijkgroeien.nl nieuwe naam ZZP Agenda

Zakelijkgroeien.nl is de nieuwe naam van ondernemersplatform ZZP Agenda. Zakelijkgroeien.nl wijst als groeigids ondernemers de juiste weg naar groei. Dit gebeurt dankzij een bundeling van relevante trainingen, bijeenkomsten, tools en informatie op het platform. De nieuwe naam weerspiegelt de doelstelling van het platform. Namelijk het laten groeien van alle kleine ondernemers in Nederland.


Groei als drijfveer
De nummer een wens én uitdaging voor kleine ondernemers is groei. Zij willen nieuwe klanten, hun netwerk uitbreiden, vaardigheden en kennis opdoen. Maar ook slimmer ondernemen en leren van andere ondernemers. Er zijn heel veel netwerken, trainingen, tools en informatiebronnen voor deze groei. Zakelijkgroeien.nl brengt deze allemaal bij elkaar zodat je als ondernemer de beste keuze kan maken in jouw specifieke situatie.

"Of iemand zichzelf ziet als zzp'er of ondernemer is helemaal niet relevant. Het gaat om de instelling, wil hij of zij vooruit met zijn bedrijf en is er bereidheid om daarin investeren?" Legt Jasper de naamswijziging verder uit. "Voor deze groep is Zakelijkgroeien.nl bedoeld en paste de naam ZZP Agenda niet meer."

Wat verandert er naast de naam?
De opzet van de website is op dit moment nog identiek aan die van ZZP Agenda en zal dat in grote lijnen ook blijven. Wel zullen er in de loop van het jaar diverse nieuwe initiatieven uitgerold worden gericht op groei van de kleine ondernemer. Verwacht meer concrete tips en hacks om je bedrijf sneller te laten groeien.

Bekijk hier de presentatie in de Netwerkgids voor alle gegevens of ga naar www.zakelijkelijkgroeien.nl

Deel dit artikel: